thumbnail

У ДЕЦ провели онлайн-навчання для членів Експертного комітету з ОМТ

У Центрі розпочав роботу Експертний комітет з оцінки медичних технологій. За сприяння Агенції методологічної та науково-практичної роботи для членів Комітету проведено навчання. Воно було присвячене нормативним та процедурним питанням розгляду проєктів висновків уповноваженого органу з ОМТ, що надсилаються до Комітету.

Захід пройшов у форматі онлайн під керівництвом в.о. директора, к.ф.н. Євгенії Ішкової та керівника Агенції, д.ф.н., професора Олександра Гудзенка.

Навчання провели фахівці Департаменту оцінки медичних технологій на чолі із заступницею директора департаменту Юлією Малишевською.

Звертаючись до учасників тренінгу Євгенія Ішкова привітала всіх з початком роботи та закликала до співпраці. “Для пацієнтів важливо отримувати якісні, безпечні та ефективні лікарські засоби, а для держави – забезпечити лікування з найкращою ефективністю та економічною доцільністю.

Я впевнена, що на цьому шляху ми зможемо демонструвати тісну взаємодію та ефективну співпрацю”, – підкреслила вона. Також Євгенія Ішкова запевнила, що Центр і надалі надаватиме членам Комітету необхідну консультаційну, методичну та освітню допомогу.

Нагадаємо, основними завданнями Експертного комітету з ОМТ, є:

  • розгляд проєктів висновків з ОМТ;
  • опрацювання питань, пов’язаних із включенням лікарських засобів до Нацпереліку та процедур договорів керованого доступу;
  • підготовка звітів, рекомендацій до проєктів висновків з ОМТ та інші питання.
thumbnail