thumbnail

ШАНОВНА МЕДИКО-ФАРМАЦЕВТИЧНА СПІЛЬНОТО! Запрошуємо на форум «СТАНДАРТИЗАЦІЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ»

 

31 жовтня 2024 року у Києві відбудеться форум «СТАНДАРТИЗАЦІЯ МЕДИЧНОЇ  ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ».

Організатори: ДП «Державний експертний центр МОЗ України» у співпраці з ТОВ «Proxima Research International» за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Місце проведення: Mercure Congress Centre, Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6.

Формат: гібридний (офлайн/онлайн, доступне укриття).

Форум стане платформою для обміну думками та досягненнями; визначення потреб галузі і можливостей для їх задоволення; майданчиком для отримання учасниками безпосереднього досвіду на етапах представлення теоретичних знань з метою перенесення їх на практику.

Напрями Форуму:

  • розгляд актуальних питань розробки та впровадження національних стандартів медичної допомоги та протоколів реабілітаційної допомоги у сфері охорони здоров’я;
  • знайомство з досвідом їх використання у закладах охорони здоров’я (ЗОЗ), зокрема щодо процесів створення на їх основі локальних протоколів та маршрутів пацієнтів;
  • обговорення проблеми впровадження формулярної системи в Україні та реальні приклади її використання;
  • дискутування щодо адміністрування антимікробних засобів у ЗОЗ, які надають медичну допомогу в стаціонарних умовах;
  • оцінка перспективи впливу стандартизації на якість медичної допомоги та роль формулярної системи у забезпеченні найбільш раціональних, високоефективних та економічно доцільних методів фармакотерапії.

Форум об’єднає на одному майданчику провідних фахівців сфери охорони здоров’я: представників Міністерства охорони здоров’я України, експертів Державного експертного центру МОЗ України, міжнародних спікерів, фахівців медичної та фармацевтичної галузей, наукової спільноти, членів професійних асоціацій, громадських спілок.

Під час Форуму фахівці Державного експертного центру МОЗ України, провідних профільних вищих навчальних закладів та ЗОЗ проведуть мастер-класи, під час яких презентуватимуть та обговорюватимуть із учасниками практичні кейси із розробки та впровадження стандартів, сучасних методик медичної реабілітації, ефективного використання формулярної системи.

До участі у Форумі запрошуються лікарі, фармацевти, керівники та інші фахівці ЗОЗ (включаючи фармакотерапевтичні комісії, відділи інфекційного контролю та аптек), організатори охорони здоров’я, науковці, освітяни, фахівці центрів закупівель, аптечних мереж та представники пацієнтської спільноти.

З питань участі у Форумі, укладання договору та оплати за надання рекламних або інформаційних послуг, звертайтесь до співорганізатора Форуму, який забезпечує організаційне обслуговування:

ТОВ «Proxima Research International»: +38 (050) 464-16-40, event@proximaresearch.com

Сподіваємося на відвертий щирий та високопрофесійний діалог!

Реєстрація за ціною Early Birds вже незабаром!

Оргкомітет Форуму

«СТАНДАРТИЗАЦІЯ МЕДИЧНОЇ

ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ»

thumbnail