thumbnail

На базі Центру пройшли ознайомчу практику та отримали дипломи студенти Луганського державного медичного університету

Знайомство з роботою більше 10 підрозділів, лекції, практичні кейси, унікальні знання, новий досвід і вручення дипломів – підсумки п’ятиденної ознайомчої практики студентів ЛДМУ в Центрі.

У Центрі підвели підсумки ознайомчої практики студентів Луганського державного медичного університету, що відбулася впродовж 10-14 квітня Захід організовано Агенцією з методологічної і науково-практичної роботи Центру (керівник Олександр ГУДЗЕНКО).

Під час фінальної зустрічі за участю директора Центру Михайло Бабенко, керівника практики Олександра ГУДЗЕНКА, заступників директора, керівників структурних підрозділів та студентів обговорили результати навчань та обмінялися враженнями.

Фахівці Центру, які впродовж тижня виступили в якості викладачів, подякували студентам за увагу, наполегливість, цікавість до усіх тем та напрямів, якими займається ДЕЦ. Побажали подальших успіхів в навчанні і в професійній діяльності.

У відповідь студенти поділилися враженнями від отриманих знань, подякували Центру за надану можливість ознайомитися з роботою регулятора, унікальність отриманої інформації та практичні кейси.

Вручаючи дипломи про проходження практики, Михайло Бабенко побажав майбутнім молодим спеціалістам нових професійних здобутків, успіхів і наснаги.

«Я впевнений, що знання та досвід, які ви отримали в нашому Центрі під час цієї ознайомчої практики, допоможуть вам у житті: в аспірантурі, лікарській чи фармацевтичній практиці. Навчайтеся, зростайте, працюйте на благо суспільства та пацієнтів. Ну, а якщо виявите бажання працювати в нашій команді, – двері Центру для вас відкриті», – відзначив він.

Нагадаємо, що ознайомча практика для випускників медичного вузу на базі ДЕЦ організована в рамках Меморандуму про співпрацю з Луганський Державний Медичний Університет.

В межах програми студенти познайомилися з роботою:

  • Департаменту експертизи матеріалів доклінічних та клінічних випробувань;
  • «Єдиного вікна» та Сервісного центру;
  • Департаменту експертизи реєстраційних матеріалів;
  • Департаменту фармацевтичної діяльності;
  • Департаменту фармаконагляду;
  • Управління експертизи матеріалів з біодоступності та біоеквівалентності;
  • Департаменту оцінки медичних технологій та раціональної фармакотерапії; Відділу стандартизації медичної допомоги;
  • Архіву

двох лабораторій – контролю якості медичних імунобіологічних препаратів та фармацевтичного аналізу.

thumbnail