thumbnail

Михайло Бабенко: Я хочу вирішити проблему кількох локацій і об’єднати фахівців ДЕЦ в одному офісі

3 грудня, Михайло Бабенко, виконуючий обов’язки очільника Центру, провів робочу нараду з ключовими фахівцями Центру з управління підприємством. Під час заходу учасники обговорили нагальні проблеми експлуатації та ремонту будівлі на вул. Смоленська 10. Особливу увагу Михайло Бабенко приділив питанням об’єднання колективу в одному офісі.

«Я розумію, як важливо працювати всьому колективу Центру на одній локації. Наразі наша команда розташована в декількох  корпусах в різних районах  Києва. Це ускладнює внутрішню комунікацію між співробітниками. Ми хочемо вирішити проблему, яка існує вже 14 років, і розмістити  всіх експертів в одному офісі. Тим самим покращимо ефективність нашої роботи і швидкість прийняття рішень», — сказав Михайло Бабенко після наради.

Нагадаємо, що за наказом МОЗ від 2006 року будівля за адресою вулиця Смоленська,10 передана Центру для завершення будівництва з метою подальшого розміщення апарату та структурних підрозділів Центру. На сьогодні будівельні роботи першої черги завершено в повному обсязі. Але питання реконструкції другої черги залишається відкритим. Саме через це фахівці декількох департаментів та двох лабораторій ДЕЦ працюють у віддалених офісах.

thumbnail