thumbnail

Форум «ФармЕксперт 2023» – раді оголосити міжнародних доповідачів заходу

Шановні колеги, раді оголосити міжнародних доповідачів Форуму «ФармЕксперт 2023», під час якого відбудеться публічне обговорення створення органу державного контролю (ОДК) у фармацевтичній галузі України.

У першій частині Форуму в блоці «Міжнародний досвід та кращі європейські практики регулювання» до учасників заходу зі спеціальним відеозверненням звернеться виконавчий директор Європейського агентства з лікарських засобів (European Medicines Agency — ЕМА) та Голова ICMRA Емер Кук.

Доєднаються до події в онлайн-форматі представники провідних європейських регуляторів, які поділяться досвідом та підходами до функціонування регуляторних органів в їхніх країнах:

  • Бьорн Ерікссон – Голова Агенції медичної продукції Швеції.

Райка Трубан Жуль – заступник директора з операційної діяльності агенції з лікарських засобів та медичних виробів Хорватії.

  • Гжегож Цессак – президент Управління реєстрації лікарських засобів, виробів медичного призначення та біоцидних препаратів Польщі.

Також вже підтвердили свою участь у та виступлять з доповідями представники міжнародних організацій:

  • Ребекка Енн Колуер – директорка проєкту USAID SAFEMed. Вона представить аспекти технічної підтримки впровадження передових підходів у фармацевтичній галузі в Україні.
  • Адріан ван ден Ховен (Adrian van den Hoven) – генеральний директор Асоціації Medicines for Europe, який висвітлить погляд індустрії ЄС на створення ОДК в Україні.

Форум «ФармЕксперт 2023. Орган державного контролю у фармацевтичній галузі — початок великого шляху» — це ваша можливість вивчити досвід провідних країн світу та долучитися до формування майбутнього вітчизняної фармацевтичної галузі. Окрім того, на Форумі відбудеться обговорення багатьох інших актуальних та важливих тем.

Нагадаємо, захід відбудеться 30 листопада 2023 р. у Києві. Детальна Програма та умови участі на сторінці Форуму за посиланням https://events.proximaresearch.com/pharmexpert-2023-odk/uk/

Організатор: компанія «Proxima Research International». Співорганізатори: ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України». За підтримки МОЗ України.

Формат заходу: офлайн та онлайн.

Звертаємо вашу увагу! Реєстрація закінчується 29 листопада о 19.00 год! Встигніть зареєструватися! 

Контакти з питань реєстрації:

+38 (050) 464-16-40
event@proximaresearch.com

З питань партнерства:

+38 (093) 775-97-38

anna.makhnyk@proximaresearch.com

thumbnail