thumbnail

22 липня фахівці Департаменту ОМТ провели черговий навчальний тренінг «ОМТ – інструмент оцінки цінності медичної технології» для представництва компанії Boehringer Ingelheim в Україні.

Під час чотиригодинного семінару спікери розкрили роль ОМТ у системі охорони здоров’я, представили базову модель ОМТ та етапи проведення оцінки медичних технологій відповідно до провідного міжнародного досвіду в Україні. Частина тренінгу була присвячена практичному блоку, а саме висвітленню методологічних підходів до підготовки досьє та особливості, на які слід звертати увагу при формуванні клінічної та економічної частини досьє для проведення державної оцінки медичних технологій.

Провели семінар Ореста Піняжко, директор Департаменту ОМТ, Ірина Романенко, начальник відділу оцінки клінічної ефективності ЛЗ та Альона Машейко, начальник відділу оцінки економічної ефективності ЛЗ.

Комунікація фахівців Департаменту ОМТ з представниками компанії   дозволила експертам отримати зворотній зв’язок, а працівникам компанії – почути відповіді на запитання, які виникали у процесі підготовки заяви та досьє. Крім того, слухачі висловити свою зацікавленість у підтримці такого виду взаємодії та проведенні інших тематичних тренінгів з ОМТ.

thumbnail